Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tájékoztató

A közoktatási intézményeknek továbbra is lehetőségük van arra, hogy az általuk preferált intézményi adminisztrációs rendszerek tulajdonosával egyeztessenek és megállapodás esetén szerződést kössenek. Az intézmények továbbra is saját hatáskörben dönthetnek az intézményi adminisztrációs rendszerek használatáról.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes ezt a naplót választani?
Azon túl, hogy az SNW rendszer minden oktatás-szervezési és nyilvántartási feladatot ellát, ami egy intézményben előfodulhat, a visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy legnagyobb előnye a kimagasló terméktámogatás. Ez azt jelenti, hogy az intézmények kapcsolattartói bármikor írhatnak és telefonálhatnak: a felmerült problémára rövid időn belül megoldást kapnak.
Mennyibe kerül ez a rendszer?
Az ár az alábbiak függvénye:
  • választott modulok (az SNW adminisztrációs rendszer több különálló modulból áll)
  • az iskola típusa(i): gimnázium, szakképző, stb.
  • az iskola telephelyeinek száma
  • kisebb mértékben a dolgozók, tanulók létszáma
Az SNW rendszer, ill. e-napló használatához elengedhetetlen modulok: webes keretrendszer, oktatás-szervezés modul.
Azt hallottam, hogy egységes e-naplót vezetnek be az országban. Azt kötelező használni, vagy attól függetlenül használhatom az SNW rendszert?
A 2013/2014-es tanévben az azelőtt informatikai normatívából finanszírozott tanügyi nyilvántartó szoftvereket váltja fel az Educatio Nonprofit Kft által biztosított Magiszter Iskolaadminisztrációs Rendszer. Az Educatio Nonprofit Kft honlapján található GYIK-ben a következő szerepel (2013.01.01):
  • "A Magiszter Iskolaadminisztrációs Rendszer használata nem kötelező, ha megoldott más elektronikus napló finanszírozása, akkor használatának nincs akadálya."
A rendelkezésünkre álló információk alapján az Emberi Erőforrások Minisztériuma csak a 2013/2014-es tanév végéig fizetett elő a Magiszter Iskolaadminisztrációs Rendszerre.